Bygg din hälsa
073-678 26 90| monica@byggdinhalsa.se | |

Kontakta oss


Kontakta mig gärna genom att fylla i formuläret här intill för att boka föreläsning, kurs eller rådgivning, så återkopplar jag för en tid.

Du är också välkommen att boka tid via telefon. Jag har tyvärr inte någon möjlighet att besvara personliga hälsofrågor utan bokad rådgivning.

Bygg din hälsa Sverige AB
Mejramsvägen 1 
743 34 Storvreta 

Swish-nr: 1234 99 22 28
Jag skickar också ut faktura (faktureringsavgift på 19 kr tillkommer)
Innehar F-skattsdel

Tel: 073 - 678 26 90
E-mail: monica@byggdinhalsa.se

Onlinekurs


Under våren 2021 kommer jag lansera min första onlinekurs "Hälsa hela livet". Anmäl dig genom att fylla i dina kontakt uppgifter så skickar jag dig information när den är klar.

Vad tycker våra kunder?


"Tack Monica! Vilken inspirerande och intressant föreläsning du gav, ett verkligt lyft för oss!. Vi har aldrig fått en sådan positiv respons någonsin av en en föreläsningsdag, vi är oerhört nöjda!"

- Elsa Björn, Elöverkänsligas förbund

"Tack Monica för en fantastisk kurs! Vilken entusiastisk föreläsare du är. Du gav mig värdefulla handfasta redskap att ta med mig in i vardagen. Jag vill varmt rekommendera andra att gå den!"  

- Lotten, distriktssköterska

"Vi har anlitat Monica Wigren vid flera tillfällen på temat hälsoinspirerande föreläsningar för vår personal. Med sin sprudlande energi, glädje och stora kunskap inom området, har Monica bidragit till att väcka intresse bland många av våra anställda att tänka på hur kosten kan påverka vår hälsa. Vi kommer gärna att anlita henne igen i framtiden på temat kost och hälsa"

- Kristina Bao, HR specialist Gamla Uppsala buss