Kurser


ONLINE KURSEN Trött?- 5 nycklar att bli pigg igen!

Lanseras under våren!

 

" VÄGEN TILL HÅLLBAR HÄLSA"  Kursen innehåller det mest du behöver veta för att du och din familj ska vara starka och friska. Vi träffas tre tisdagar med start  9 april kl 18-21 i Storvreta!

"Wow, den bästa kurs jag gått"- en tidigare deltagare

Kursen för dig som vill leva ett friskt liv länge! Att leva ska vara härligt! Till det behöver vi kunskap, bra mat & andra komponenter som hjälper kroppen att var frisk och pigg så den orkar med allt vi vill. För mig är det balans mellan kost, rörelse, sömn, tankar, återhämtning och glädje. I denna kurs får du det bästa inom kost och hälsa. Du kommer får en grund i hur din kropp fungerar och vilken mat och andra grundpelare i hälsan som är viktiga för att du ska kunna bygga en hållbar hälsa för dig och din familj.

Vi träffas 3 timmar i tre veckor. Jag börjar med en föreläsning, vi har gruppdiskussioner och du får tid att ställa dina frågor. och fikar varje gång något som är "bättre att äta än låta bli"!

UR PROGRAM:

  • Hälsans grundpelare; kosten. Ur innehållet; Vad är hälsa och bra/ mindre bra mat och varför? Hur funkar kroppen?- en rundresa i magen och tarmarnas fantastiska värld.
  • Socker, mjölk, gluten, superfoood & hälsan. Ur innehållet; Vad gör socker, mjölk och gluten egentligen i kroppen? Hur kan vi tänka, handla och göra så det gynnar vår hälsa?
  • Vilken mat gäller när jag inte känner mig frisk? Ur innehållet; Hjälp magen krånglar, vad gör jag? Jag känner mig nedstämd och ledsen, vad kan jag göra för att må bättre?
  • Vi tar upp om sömn, stress och sätter ihop bra frukost, mellanmål & lunch! Det blir också massa andra tips för att lyckas Bygga din hälsa på bästa sätt!

Fika ”som är bättre att äta än låta bli” ingår varje gång!

Kursen kostar 990 kr - då ingår allt!

Kolla på jobbet, friskvårdspengen brukar gälla! 

Anmäl dig här. Obs! Begränsat antal platser!