Rådgivning / analyser


Telefonrådgivning

Du kan enkelt ringa mig för telefonrådgivning/coachning angående din kost och hälsa. 30 min telefonrådgivning är för dig som bara har kortare frågor och behöver tips i din kost & hälsosituation. Ring så bokar vi en tid eller skriv i meddelande så ringer jag dig.

1 tim telefonrådgivning. Här hinner vi gå lite djupare. Du får frivilligt fylla i en enkät några dagar före samtalet, vilket hjälper mig att vara mer effektiv med din telefontid och ge dig rätt rådgivning kring din situation. Ring så bokar vi en tid. För varje 4:e timme du bokar får du den 5:e gratis.

Priser;
30 min, 500 kr

60 min, 900 kr

analyser

HÅRMINERALANALYS (HMA)

HMA ger Dig information om mineralbalanser, nivåer och eventuella giftiga tungmetaller/mineraler. HMA visar även din ämnesomsättningstyp eller metabolic type. Du får kostråd samt ett skräddarsytt kosttillskottsprogram vid eventuella obalanser.
Vid första tillfället tar jag eller du provet för HMA som jag skickar till USA. Du får även rekommendation om eventuella kosttillskott att börja med under väntan på att analysen ska bli klar.
Efter cirka tre veckor är HMA färdig och då får du personlig rådgivning och utförlig genomgång av HMA per telefon. Bokningen av det andra tillfället gör vi under första gången.

Den kostar 1700 kr inkl provtagning, konsultation och genomgång och sker vid 2 tillfällen á 60 min. Vi kommer överens om plats eller tar det via telefon, vilket som passar dig bäst.
Betala via swish till nr 123 499 22 28  före bokad telefontid eller analystillfälle.

Har du inte swish skickar jag faktura (faktureringsavgift på 19 :- tillkommer).
Avbokad tid mindre än 24 timmar debiteras.

Välkommen att boka tid på telefon 073 67 82 690


HORMONANALYS
Hormoner är med i alla kroppens funktioner. Det kan vara allt ifrån mag- och tarmproblem, stress, PMS och andra hormonella besvär. En test av hormonerna kan vara den pusselbit som får kroppen att må bra igen. Jag använder mig av Nordic Laboratories ett mycket välrenommerat laboratorie. 

FÖDOÄMNESANALYS
Varför är det så många som får allergier och intolerans?
Ett av de viktigaste svaren ligger i vår bakteriefloras antal goda invånare. Vi utsätts för alltför få arter i vår miljö och det är mycket som kan förstöra det goda livet i vår tarm. Att föda de goda bakterierna genom livsmedel, näring och genom att repararera tarmen är viktiga bitar. En del i det är också att för en viss tid undvika vissa livsmedel som vår kropp reagerar på. Med en födoämnestest får du svar på hur din kropp reagerar på ett antal olika födoämnen, det finns ett antal breda tester. Jag använder mig av EU Bio Tek laboratoriet som mäter både IgA och IgG allergener, vilket ger ett bredare mer exakt resultat. Laboratoriet ligger i Seattle och använder sig av den nyaste teknologien i världen. 

Testerna kostar från 1 900- 5000 kr. Ring så kan jag hjälpa dig att välja rätt test för just dig.