ANALYS /RÅDGIVNING

Boka Din plats till vårens hälsokurs här

Fettsyretest

PASSA PÅ; 30 min GRATIS information om fettsyrornas betydelse för hälsan! Ring 073-6782690 idag och boka din tid!

En grundpelare när det gäller hälsan är att ha en bra fettsyrebalans. Genom att analysera fettsyrorna återspeglas fettet i den mat som du äter. Studier på blodets fettsyraprofil har visats sig ha en stark koppling till vår hälsostatus. Ett enkelt blodfläckstest är vetenskapligt bevisat vara lika noggrant som ett venöst blodprov för analys av fettsyror. Jag använder Vitas laboratorie, med GMP standard, som enkelt och mycket tillförlitligt utför ett test av 11 olika fettsyror. Av det kan utläsas vilket fettsyreskydd du har i kroppen;

  • Testet visar 97 % av alla fettsyror och vilket skydd de ger kroppen i diverse hälsoutmaningar
  • Fettsyrorna bidrar till normal hjärt och hjärnfunktion. Här får du reda på vilken nivå du har för deras optimala funktion. 
  • Visar vilken balans mellan omega 6:3 du har. Den visar din vilken balans din kost har de senaste 120 dagarna. Ett obalanserat resultat kan indikerar på diverse symtom i kroppen, som till exempel led och muskelvärk, migrän, allergier, astma, matsmältningsproblem med mera.
  • Visar hur hårda dina cellmembran är. Hårda cellmembran kan göra det svårare för näringen att tas upp. Det kan ge symtom som trötthet och problem med blodsockret.
  • Visar ditt mentala välbefinnande, vilket ger indikation på hur din hjärna mår. Det kan ge symtom som hjärntrött, hjärndimma. En optimal tillförsel av EPA och speciellt DHA har betydelse för minne och koncentrationen.

Läs mer om fettsyretester

Läs mer om skinserum

Läs mer om viva

Fiber film in English

Läs mer om näring

Läs mer om återförsäljare

Läs mer om fibrer

Läs mer om balanstester

Hårmineralanalys (HMA)

PASSA PÅ; 30 min GRATIS information om fettsyrornas betydelse för hälsan! Ring 073-6782690 idag och boka din tid!

HMA ger Dig information om mineralbalanser, nivåer och eventuella giftiga tungmetaller/mineraler. HMA visar även din ämnesomsättningstyp eller metabolic type. Du får kostråd samt ett skräddarsytt kosttillskottsprogram vid eventuella obalanser. Vid första tillfället tar jag eller du provet för HMA som skickas till USA. Du får även rekommendation om eventuella kosttillskott att börja med under väntan på att analysen ska bli klar. Efter cirka tre veckor är HMA färdig och då får du personlig rådgivning och utförlig genomgång av HMA per telefon. Bokningen av det andra tillfället gör vi under första gången.

Den kostar 1 800 kr inkl provtagning, konsultation och genomgång på 45 min. Vi kommer överens om plats eller tar det via telefon, vilket som passar dig bäst.

Betala via swish till nr 123 499 22 28 före bokad telefontid eller analystillfälle.
Har du inte swish skickar jag faktura (faktureringsavgift på 19 :- tillkommer)

20 % på ALLA Alpha-plus produkter; Tryck på länken;

https://alpha-plus.se/ref/byggdinhalsa/

När du ska betala skriv in Rabattkod; byggdinhalsa

Telefonrådgivning

Behöver du hjälp med dina kost och hälsofrågor får du gärna ringa mig för rådgivning/coachning.

30 min telefonrådgivning är för dig som bara har kortare frågor och behöver tips i din kost & hälsosituation.

1 tim telefonrådgivning. Här hinner vi gå lite djupare. Du får frivilligt fylla i en enkät några dagar före samtalet, vilket hjälper mig att vara mer effektiv med din telefontid och ge dig rätt rådgivning kring din situation.

Ring 073 6782690 så bokar vi en tid eller skriv i meddelandet så ringer jag upp dig.
För varje 4:e timme du bokar får du den 5:e gratis.

Priser;
30 min, 500 kr
60 min, 900 kr