OM BDH

Boka Din plats till vårens hälsokurs här

Jag heter Monica Wigren och är passionerad över livet!

Jag har 5 års universitetsstudier inom näringsmedicin, fysiologi, stresshantering, kostvetenskap och dietistprogrammet och ett 30-tal kuser under diverse läkare och professorer som bland annat Stig Bengmark och på Nordiskt Näringscenter.

Det är denna kunskap och den ständigt aktuella forskningen jag använder jag mig av när jag idag får hjälpa människor.

Min passion att se människors hälsa bli bättre låg till grund att starta Bygg din hälsa. Att få stötta och hjälpa människor att nå sin optimala hälsa är underbart. Det största jobbet behöver dock varje person göra själv, därför vill jag ge kunskap, inspirera och coacha så varje liten förändring får göra så stor skillnad som möjligt.

Min bakgrund

Jag är utbildad lärare, men även arbetat som entreprenör, personalchef och mamma till tre underbara pojkar. Min egen haltande hälsa gav mig tidigt i livet ett stort intresse för hälsa och idag känner jag mig friskare och starkare än någonsin tidigare. Min höga stressnivå under åren gav mig också ett stort intresse för hjärnan och återhämtnings nödvändiga roll i att behålla en stark hälsa. Vilket jag upplever är en allt viktigare komponent i dagens stressiga samhälle. För att stilla min vetgirighet och bli så skicklig som möjligt satte jag mig återigen i skolbänken allt för att kunna hjälpa så många andra som möjligt.
Jag vet att varje litet steg av förändring kommer göra stor skillnad även för Dig!

Boka en föreläsning, kurs eller rådgivning och

Låt 2022 bli Ditt bästa hälsoår! / Monica